פאול שפרינגר - הדרכת טיולים בפולין

מתכון נזיר גזר עם צלעות. צפון פולין, ארץ קאשובים

גזר עם בשר בסגנון קאשובי
גזר עם בשר בסגנון קאשובי
  • בשר צלעות. אפשר גם עוף
  • גזר 
  • ירקות שורש 
  • בצל ושום 
  • תבלינים: מלח, פילפל שחור, מיורן 
  • להרתיח את הכל ביחד עד שהגזר יהיה רך.
  • להוציא את הבשר ואת הגזר
  • למוך את הגזר
  • להוציא את העצמות מהבשר ולחתוך אותו לקוביות
  • להחזיר את הגזר והבשר לסיר ולבשל בסיר סגור כשעה .