מרכיבי עוגות:
כמות: 2 תבניות
500 גרם סוג קמח שיפון. סוג 720
300 גר 'דבש טבעי
ביצה 1
כפית סודה לשתייה
2 כפיות תבלין זנגביל
1/4 כפית אניס טחון
כוס ספירט, קטנה
רכיבים לציפוי לבן:1 כוס אבקת סוכר,2-3 כפות מים חמים,כפית מיץ לימון
רכיבים לציפוי שוקולד:100 גרם שוקולד מריר,100 מ"ל שמנת 30% שומן.
מנפים את הקמח ומחממים אותו בתנור. כשנוגעים בו, זה צריך להיות חם, אך לא חם מידי. שופכים דבש לסיר עם תחתית עבה עם תבלין זנגביל ומתגנים יחד. מוסיפים לקמח את הסודה, אניס, ביצה וטרופים יחד עם מעט ספירט. לשים את הבצק על המשטח מקומח מעט. מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל אחד לעובי של כ -1 ס"מ. יוצרים צורות הרצויות של העוגיות ושמים בטבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך כרבע שעה עד להשחמה קלה.
הערה: עוגיות הג'ינג'יר רכות לאחר האפייה, אך מתקשות במהירת . עדיף אם הם ישמרו בחדר די קר ולח כך שיספגו לחות. לאחר מכן הם יתרככו מהר יותר, אך הם הכי טעימים לאחר כחודש לאחר האפייה.
דרך מהירה יותר היא לסגור את העוגיות במיכל אטום יחד עם קליפות תפוח עץ או חצי לימון (אז הם יקבלו טעם לימון מעט). מחליפים אותו כל 1-2 יום עד העוגיה נהיות רכות.אז מוזגים ציפוי הלבן או ציפוי שוקולד לאחר שהם מתרככים. לחילופין, מצפים רק את החלק העליון כך שהתחתית תוכל לספוג לחות.